Over ons

Net zoals elke vereniging is Wellington golf een grote samenwerkende vennootschap.

Intussen hebben we voor dit komende jaar al weer een 750 tal leden en nog veel meer bezoekende greenfee spelers. Iedereen daarvan draagt bij aan de sfeer, de gezelligheid, de betrokkenheid. En intussen verbeteren we onze handicap, step by step,.. Of niet ! Moet niet hé !!!!

 

 • Onze directie

  Onze dagelijks bestuur op heden bestaat uit Xavier Desimpel, zijn vrouw Kathy, als ook Patrick Orlans, bestuurder bij Eventor, eigenaar van de Wellington renbaan. Kathy is verantwoordelijk voor de facturatie, betalingen en boekhouding, de investeringen en de social media, promotie en website. (ik schrijf dus deze teksten). Patrick is verantwoordelijk voor de sponsoring en hij is het meest aanwezig. Xavier zet de grote lijnen uit en is verantwoordelijk voor het nieuwe Toptracer gedeelte.

 • Ons onthaal

  Leen is verantwoordelijk voor ledenbeheer, Hilde voor communicatie, Anne Mie voor de wedstrijden en Tim voor de lessen. Samen zorgen zij voor een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. U kan hen alles vragen over golf en over onze club. Zij leggen u de weg uit naar een langere longest drive en een dichtere nearest to the pin.

 • Onze lesgevers

  Met ons team lesgevers zetten we iedereen op de juiste golfweg. Tim en Ewout zijn onze pro's, en ook Bryckx? Joshua en John effenen de weg naar een baanpermissie en het golfvaardigheidsbewijs. Zij zorgen ervoor dat jouw 'longest drive' langer wordt en jouw 'nearest to the pin' nog dichter.

 • Ons horeca team

  De mensen van ons Horeca team heten je van harte welkom in hun unieke brasserie. Tom en Kurt en chef Bahir doen er alles aan om de inwendige mens te versterken en Aynie zorgt dat alles proper is.

  Zeker in de brasserie wordt jouw longest drive nog langer en jouw nearest to the pin nog dichter, vooral de verhalen erover.

 • Onze greenkeepers

  De greenkeepers Fabien en William maaien en verzorgen de fairways, de greens, de bunkers en de omgeving. Door goed gemaaide fairways en mooi onderhouden greens dragen zij bij aan, je raadt het al, langere longest drives en dichtere nearest to the pins.

   

 • Onze sportcommissie

  Onder leiding van Davy werkt de sportcommissie het hele jaar door aan een volledige tornooikalender met voor elk wat wils. Je kan wel veel oefenen en 'het' in de vingers hebben, mee spelen aan tornooien is nog een volgende stap.

  Opnieuw, alles voor langere longest drives en dichtere nearest to the pins. 

 • Onze leden

  Onze leden zijn met velen, intussen al met een 820-tal weer. Sommigen komen bijna elke dag naar de club, sommigen zien we maar af en toe. Maar iedereen is bij ons even welkom. En iedereen heeft zijn eigen longest drive en zijn eigen nearest to the pin.