Golf initiaties voor groepen, vanaf 6 personen

Wil je graag proeven van de golfsport en ervaren of golfen iets voor jou is? Of zoek je een leuke activiteit als groep? Onze Pro's, initiators en aspiranten helpen je bij het zetten van je eerste golfstapjes.

Een initiatie met vrienden, familie of collega's

Vanaf 3 personen kan u bij ons een golfinitiatie volgen op een moment van uw keuze. Mail ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Een initiatie voor bedrijven

Voor initiaties aan bedrijven schakelen we altijd een gediplomeerde PGA professional in.

De prijs voor groepen vanaf 8 personen tot en met 40 personen is 31 euro/per persoon voor anderhalf en 35,5 euro/per persoon voor 2 uur. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Scherpt u graag de groepssfeer wat aan met een wedstrijdje na de initiatie dan boek je best een half uur extra. Moge de besten winnen.

Hiervoor krijgt u een ontvangst met uitleg over het golfspel, het aanleren van een basisslag met oefenmogelijkheid op de overdekte Filou Driving Range en het aanleren van het 'putten' op de puttinggreen. Inbegrepen is het gebruik van oefenballen à volonté en het gebruik van golfmateriaal zoals de nodige golfclubs.

U kan deze initiatie combineren met een zakelijke bijeenkomst in onze eventzaal The Pigeon. Met ons gloednieuwe interactieve Clevertouch scherm organiseert u meetings, productvoorstellingen of workshops in verschillende opstellingen, aan tafles of in theateropstelling. Ook voor ontbijtsessies, business lunch of een 3 gangen diners bent u aan het juiste adres. Vraag alle mogelijkheden na via ons onthaal.

Een initiatie met uw vereniging

Voor initiaties aan verenigingen vanaf 10 personen, en tot 40 personen, kan u als tarief 30 euro/per persoon voor anderhalf uur hanteren. Voor twee uur is de prijs 35 euro/per persoon.

We garanderen u een begeleiding door een opgeleide lesgever.

Voor aanvragen voor meer dan 40 personen, maken we graag een aangepaste formule.