Arrangementen voor groepen, vanaf 3 personen

Iedereen is welkom op ons terrein, op onze driving range en in onze brasserie.

Een golfronde met vrienden, met familie of met collega's

Voor groepen vanaf 15 personen kan u genieten van een groepstarief, dat is 20 % korting op de gewone greenfee tarieven.

Bij ons mag u ook een eigen golftornooi organiseren, desgewenst zorgen wij voor de prijzentafel. De speelduur voor 9 holes bij ons is ongeveer 2 uur.

Een initiatie met uw vereniging

Voor initiaties voor verenigingen vanaf 10 personen, en tot 40 personen, kan u als tarief 30 euro per persoon voor anderhalf uur hanteren. Voor twee uur is de prijs 35 euro per persoon.

We garanderen u hiervoor een begeleiding door een opgeleide lesgever.

Voor aanvragen voor meer dan 40 personen, maken we graag een aangepaste formule.

Een initiatie voor bedrijven

Voor initiaties voor bedrijven schakelen we altijd een gediplomeerde PGA professional in.

Prijs vanaf 8 personen, tot 40 personen is voor anderhalf uur 31 euro per persoon, voor 2 uur 35,5 euro per persoon, prijzen BTW exclusief.

Hiervoor krijgt u een ontvangst met algemene uitleg over het golfspel, het aanleren van een basisslag met oefenen op de overdekte Filou driving range en het aanleren van 'putten' op de puttinggreen. Inbegrepen is het gebruik van oefenballen à volonté en het gebruik van golfmateriaal.

U kan deze initiatie combineren met een zakelijke bijeenkomst in onze zaal The Pigeon (beschikbaarheid beamer en scherm), de zaal kan in theateropstelling of aan tafels. Het kan ook met een ontbijtsessie, een lunch of een diner. In onze historische traphal kan u ook een receptie boeken.